2023 03/29
Hozzávalók
- fél kg tészta
- 40 dkg szűzpecsenye
- 20 dkg kolozsvári szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 1 nagy pohár tejföl
- só, bors, fokhagyma
- 1 doboz gomba
- sajt
Elkészítés:
A szalonnát apróra vágjuk, megsütjük, ha kész, rátesszük az apróra vágott vöröshagymát. Ha megpirult, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával. Ha a hús félpuha, hozzáadjuk a gombát és készre pároljuk.

Mikor elkészült, összekeverjük a tejföllel, kifőzzük a tésztát és összekeverjük őket. Tepsibe rakjuk és reszelt sajttal gazdagon megszórjuk. A sütőben 200 fokon aranybarnára sütjük.



Jó étvágyat kívánunk!