Hozzávalók

  • fél kg tészta
  • 40 dkg szűzpecsenye
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 nagy pohár tejföl
  • só, bors, fokhagyma
  • 1 doboz gomba
  • sajt

Elkészítés:

A szalonnát apróra vágjuk, megsütjük, ha kész, rátesszük az apróra vágott vöröshagymát. Ha megpirult, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával. Ha a hús félpuha, hozzáadjuk a gombát és készre pároljuk.

Mikor elkészült, összekeverjük a tejföllel, kifőzzük a tésztát és összekeverjük őket. Tepsibe rakjuk és reszelt sajttal gazdagon megszórjuk. A sütőben 200 fokon aranybarnára sütjük.

Jó étvágyat kívánunk!