Időszakos gyermekfelügyelet az Apraja Falva Bölcsődében

Időszakos gyermekfelügyelet

Bölcsődénkben a kőbányai családok megsegítése érdekében működik egy szolgáltatás időszakos gyermekfelügyelet néven. Az „Összefogás Kőbánya családjaiért!” projekt keretében indult ez a szolgáltatás, mely lehetőséget biztosít a családok számára, hogy akár egy-egy órára is szakképzett kisgyermeknevelők felügyeletére bízhassák gyermeküket, bölcsődei csoportjainkban. Ezt a szolgáltatást azok a családok vehetik igénybe, ahol a gyermek nem jár bölcsődébe. Az időszakos gyermekfelügyelet a hét minden napján (hétfő – péntek), a bölcsőde nyitvatartási idejében igénybe vehető térítés ellenében, előzetes bejelentkezés alapján. Étkezést tudunk biztosítani, amennyiben étkezési időben a gyermek a bölcsődében tartózkodik. A szülő az étkezés és a szolgáltatás díját a bölcsőde irodájában fizetheti, mindig az igénybevétel napján. Az alapellátáshoz hasonlóan itt is szülővel történő beszoktatás után hagyhatják a bölcsődében gyermeküket, kizárólag az előre megbeszélt időintervallumban.

Bölcsődénk nyitvatartása

06:00 – 18:00

Étkezések

Reggeli           08:00
Tízórai             10:00
Ebéd               11:30
Uzsonna          15:00

Szolgáltatásunk, az Apraja Falva Bölcsődében (Újhegyi sétány 5-7.) működik.

Az időszakos gyermekfelügyeletet a bölcsődei ellátásban nem részesülő gyermekek szülei kérhetik, amennyiben Önöknek elfoglaltságuk van. Ez lehetőséget biztosít a családok számára, hogy akár egy-egy órára, akár a hét több napján szakképzett kisgyermeknevelők felügyeletére bízhassák gyermeküket.

Az időszakos gyermekfelügyelet a hét minden napján (hétfő – péntek), a bölcsőde nyitvatartási idejében igénybe vehető térítés ellenében, előzetes bejelentkezés alapján. Étkezést tudunk biztosítani (térítési díj ellenében), amennyiben étkezési időben a gyermekük a bölcsődében tartózkodik. A kisgyermekek érdekében, a bölcsődei beszoktatáshoz hasonlóan ebben az esetben is a szülővel történik a fokozatos beszoktatás. (a beszoktatásról részletesebben olvashatnak a beszoktatás címszó alatt)

A szolgáltatás célja, hogy a Gyesen, Gyeden lévő kismamák el tudják az ügyeiket intézni anélkül, hogy egy nyűgös, síró gyermeket magukkal kelljen vinni a hivatalokba. Valamint, hogy munkakeresési periódusban el tudjanak menni az állás interjúra, beiratkozhassanak egy tanfolyamra, vagy akár csak elmenjenek a fodrászhoz, kozmetikushoz.

A bölcsődében nagy tapasztalattal rendelkező szakképzett kisgyermeknevelőink fogadják a gyermekeket az Apraja Falva Bölcsődében az egy erre a célra kialakított külön csoport szobában.

A szolgáltatás fenntartó által meghatározott díja jelenleg 400 Ft/óra, az étkezési díjakról a bölcsődékben kapnak további felvilágosítást az alábbi telefonszámon:

+36 30 327 89 22 vagy a +36 1 265 19 92

Minden kisgyermekes családot szeretettel várunk!