Legjobb női munkahely

A Kőbányai Egyesített Bölcsődék elnyerte a húszéves Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség „Legjobb női munkahely 2022” pályázat különdíját.

A Szövetség által idén tizenhatodik alkalommal kiírt pályázat célja, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a nők alkalmazásának gazdasági szükségszerűségére. A példaként szereplő munkahelyeken a munkavállalók érdekeit is figyelembe véve segítik a munka és a magánélet / családi élet összeegyeztetését.

A Legjobb Női Munkahely Díjra 2 kategóriában indulhatnak, 250 főnél kevesebb, valamint 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató munkáltatók. A Kőbányai Egyesített Bölcsődék ez utóbbi kategóriában pályázott és nyert különdíjat.

A díj átadására 2023. december 1-jén került sor, ahol a Kőbányai Egyesített Bölcsődék nevében Göncziné Sárvári Gabriella intézményvezető asszony vette át az elismerést.

Hisszük, hogy jó Kőbányán dolgozni, és jó az Egyesített Bölcsődék kötelékében lenni. Továbbra is törekszünk kollégáink megbecsülésére és a ránk bízott gyermekek minőségi ellátására.