2023 03/29
Hozzávalók
- 80 dkg kelkáposzta,
- 2 dkg zsír, liszt,
- kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma,
- kis pirospaprika, só, bors,
- 20 dkg burgonya,
- pici köménymag, majoránna
Elkészítés:
A kelkáposztát megtisztítjuk, megmossuk, és összevágjuk. Sós vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a megtisztított, kis kockára vágott burgonyát, és megszórjuk majorannával. A zsírból és lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, a péppé zúzott fokhagymát, a pirospaprikát, a borsot és a köménymagot. Kis hideg vízzel felengedjük, és a megpuhult káposztához adjuk. Együtt főzzük, majd tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!