Időszakos gyermekfelügyelet

Az időszakos gyermekfelügyelet 2013-ban új, ingyenes szolgáltatásként indult két bölcsődénkben a kőbányai családok megsegítése érdekében létrehozott „Összefogás Kőbánya családjaiért!” TÁMOP pályázati projekt keretében.

Szolgáltatásunk az alábbi bölcsődéinkben működik:

Apraja Falva Bölcsőde ↗

(Újhegyi sétány 5-7.)

Apró Csodák Bölcsőde ↗

(Zsivaj u. 1-3.)

Az időszakos gyermekfelügyeletet a bölcsődei ellátásban nem részesülő gyermekek szülei kérhetik, amennyiben Önöknek elfoglaltságuk van. Ez lehetőséget biztosít a családok számára, hogy akár egy-egy órára, akár a hét több napján szakképzett kisgyermeknevelők felügyeletére bízhassák gyermeküket.

Az időszakos gyermekfelügyelet a hét minden napján (hétfő – péntek), a bölcsőde nyitvatartási idejében igénybe vehető térítés ellenében, előzetes bejelentkezés alapján. Étkezést tudunk biztosítani (térítési díj ellenében), amennyiben étkezési időben a gyermekük a bölcsődében tartózkodik. A kisgyermekek érdekében, a bölcsődei beszoktatáshoz hasonlóan ebben az esetben is a szülővel történik a fokozatos beszoktatás. (a beszoktatásról részletesebben olvashatnak a beszoktatás címszó alatt)

A szolgáltatás célja, hogy a Gyesen, Gyeden lévő kismamák el tudják az ügyeiket intézni anélkül, hogy egy nyűgös, síró gyermeket magukkal kelljen vinni a hivatalokba. Valamint, hogy munkakeresési periódusban el tudjanak menni az állás interjúra, beiratkozhassanak egy tanfolyamra, vagy akár csak elmenjenek a fodrászhoz, kozmetikushoz.

A bölcsődében nagy tapasztalattal rendelkező szakképzett kisgyermeknevelőink fogadják a gyermekeket az Apraja Falva Bölcsődében és az Apró Csodák Bölcsődében egy erre a célra kialakított külön csoport szobában.

A szolgáltatás fenntartó által meghatározott díja jelenleg bruttó 508 Ft/óra, az étkezés összege teljes napra bruttó 932 Ft/nap.

Minden kisgyermekes családot szeretettel várunk!