Gyermeksziget Bölcsőde

A Gyermeksziget Bölcsőde elérhetőségei

gyermekszigetlogo

Bölcsődevezető: Tanács Istvánné
Helyettes: Rétfalvi Molnár Krisztina

Cím: 1108 Budapest, Újhegyi sétány 15-17.
Tel/Fax: 06 1 262-5595

Intézményi mobil: 06/30-337-5890
E-mail: 
gyermekszigetbolcsi@gmail.com

  

Megközelíthető: Újhegyi sétány megálló a 85, 85E, 68, 117, 185 autóbuszokkal

Célunk

A szülőkkel együttműködve, nyugodt, szeretetteljes légkörben, boldog kiegyensúlyozott gyermekeket neveljünk.

Bemutatkozás

Bölcsődénk a X. kerületi Újhegyi lakótelepen található.
Négy egységben, 96 férőhelyen gondozzuk, neveljük a ránk bízott gyermekeket.
Csoportszobáink világosak, a gyermekek igényeinek megfelelően vannak berendezve. A gyermekek életkorának és fejlettségi szintjének megfelelő, színes, változatos, sokféle tevékenységre lehetőséget kínáló játékkészletet biztosítunk, ezzel is elősegítve a nyugodt, szabad játék lehetőségét. Sokféle kreatív tevékenységet (gyurmázás, ragasztás, tépés, vágás, festés stb.) kínálunk a nálunk nevelkedő gyermekeknek. Fontosnak tartjuk a szabad levegőn való játszás, mozgás és alvás biztosítását. Ennek megvalósítására a szabványnak megfelelő, biztonságosan használható udvari játszóeszközeink nyújtanak segítséget.

Szolgáltatás

Ünnepek

Bölcsődénk nyitott, családias légkörben várja a gyermekeket és a szülőket különböző rendezvények, ünnepek alkalmával. Fontosnak tartjuk, hogy változatos programjainkon a szülők és a gyermekek velünk együtt legyenek.
A mi örömünk is ha egészségesek, boldogok, így a hétköznapok játékaiból külön kiemelve mi is megünnepeljük a Farsangot, Húsvétot, Gyermeknapot, Évzárót – Búcsúztatót, Mikulást. Ezeken a napokon a bölcsődében egészen új, érdekes játékokkal, programokkal kedveskedünk a gyerekeknek. Szeretnénk elérni, hogy érezzék ez a nap más, mint a többi.